RAM 227: Verzamelde kleine onderzoeken A73-Zuid

In het tracé van de A73 en de A74 heeft uitgebreid archeologisch onderzoek plaatsgevonden. In deze publicatie is een aantal van deze onderzoeken gebundeld.

Hoge resolutie

Download 'RAM 227: Verzamelde kleine onderzoeken A73-Zuid'
PDF document | 318 pagina's | 124.7 MB | 2015

Archeologisch onderzoek

In deze archeologische rapportage wordt ingegaan op organisatie, de systematiek en de resultaten van diverse kleinere onderzoeken die zijn uitgevoerd in het kader van de aanleg van Via Limburg. Het gaat om Haelen-Geylenbroekweg, Mulkenshof-Zuid, Beesel-Bussereind, Beesel-Hoeve Waterloo, Swalmen-Turfhei, Swalmen-Middelhoven, Swalmen-Syperhof, Elmpterweg, Roermond-Straat, Oude Terbaanse Weg-Maasnielderbeek (alle A73) en Venlo-Duitse grens (A74).

Colofon

Reeks: Rapportage Archeologische Monumentenzorg (RAM) 227
Redactie: C. van Rooijen en E. Vreenegoor
Met bijdragen van: G.M.H. Benerink, A. van Benthem, B. Bijl, S.B.C. Bloo, A. de Boer, K.L.B. Bosma, M. van Dinter, M. Duurland, H. van Haaster, J.B. Hielkema, W. Jezeer, E.A.K. Kars, P. Koop, C.G. Koopstra, J.S. Krist, E. Lohof, R. Machiels, F.A. van Meurs, J.J.W. de Moor, M.J.L.Th. Niekus, A. Nieuwhof, C. van Nooijen, C. van Pruissen, E. Rensink, G.J. de Roller, C. Ryssaert, J. Schotten, A.H. Schutte, J. Sergant, M. Stiekema, G. Tichelman, A. Ufkes, A. Veenhof, J.R. Veldhuis, A.A.A. Verhoeven, S. Verneau, A. ter Wal en W.K. van Zijverden
ISBN/EAN 978 90 5799 243 8
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, 2015