Help

Op deze pagina vindt u informatie over de website van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Contact

Vragen, opmerkingen en suggesties kunt u via het contactformulier doorgeven. Ook wanneer u vragen heeft over de website kunt u deze invullen op het formulier.

Toegankelijkheid

Deze website is te gebruiken met vrijwel alle browsers. Meer over toegankelijkheid en de toegankelijkheidsverklaringen zijn vinden op de pagina's onder Toegankelijkheid.

Veel van onze publicaties zijn opgemaakt in pdf-formaat. Om deze te kunnen lezen heeft u het programma Acrobat Reader nodig. U kunt Adobe Reader gratis downloaden en installeren.

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

  • De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.
  • Met de toetscombinaties [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen. Via [Ctrl 0] zet u de tekstgrootte terug op 100%.

Auteursrecht

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed heeft het auteursrecht op de inhoud van website.

Onder voorwaarde dat de bron wordt vermeld, is het toegestaan de inhoud van de website over te nemen.

Beeldmateriaal

Op deze website vindt u beeldmateriaal. U mag deze vrij gebruiken onder vermelding van de bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (tenzij anders vermeld).

Copyright

Lees meer hierover is te lezen op de specifieke pagina copyright.