Abonneren

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed deelt zijn kennis, actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen onder andere via het Tijdschrift, bijeenkomsten en digitale nieuwsbrieven. Een abonnement op ons tijdschrift en het ontvangen van mailingen met uitnodigingen en nieuwsbrieven is gratis. Hieronder kunt u zich aanmelden.

Omslag tijdschrift RCE nummer 3 in 2019 met foto restauratieafbeeldingen in dierentuin Artis.

Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De RCE geeft vier keer per jaar een tijdschrift uit. Met dit blad houden wij u op de hoogte van wat er zoal speelt op het brede terrein van het erfgoed.

Een abonnement op ons tijdschrift is gratis.

Voor adreswijzigingen, bestellingen van meerdere exemplaren en al uw vakinhoudelijke vragen kunt u terecht bij de Infodesk: info@cultureelerfgoed.nl of 033 – 421 74 56

Uitnodigingen voor bijeenkomsten

Om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen en discussie met het erfgoedveld te stimuleren, organiseert de RCE diverse bijeenkomsten: kennisplatforms, symposia, congressen, lezingen en netwerkdagen.

De bijeenkomsten worden aangekondigd in de agenda op deze website. Ontvangt u de uitnodigingen van uw keuze graag via e-mail? Vul dan het aanmeldformulier voor digitale RCE mailingen in.

Digitale nieuwsbrieven

De RCE verstuurt periodiek digitale nieuwsbrieven over Archeologie, over Shared Cultural Heritage (Gedeeld Cultureel Erfgoed) en over Erfgoed en Leefomgeving.   Deze rubrieken vindt u ook terug op het aanmeldformulier voor digitale RCE mailingen.

Afmelden voor mailingen

Ontvangt u liever geen e-mails met uitnodigingen of nieuwsbrieven meer? U kunt zich via het formulier ook te allen tijde weer afmelden van onze digitale mailingen.