Abonneren

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed deelt zijn kennis, actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen onder andere via het Tijdschrift, bijeenkomsten en digitale nieuwsbrieven. Een abonnement op ons tijdschrift en het ontvangen van mailingen met uitnodigingen en nieuwsbrieven is gratis. Hieronder kunt u zich aanmelden.

Omslag tijdschrift RCE nummer 3 in 2019 met foto restauratieafbeeldingen in dierentuin Artis.

Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De RCE geeft vier keer per jaar een tijdschrift uit. Met dit blad houden wij u op de hoogte van wat er zoal speelt op het brede terrein van het erfgoed.

Een abonnement op ons tijdschrift is gratis.

Een adreswijziging en bestellingen van meerdere exemplaren  kunt u doorgeven aan de Infodesk: info@cultureelerfgoed.nl.

Downloaden

U kunt alle tijdschriften van de RCE ook via deze site te downloaden.

Uitnodigingen voor bijeenkomsten

Om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen en discussie met het erfgoedveld te stimuleren, organiseert de RCE diverse bijeenkomsten: kennisplatforms, symposia, congressen, lezingen en netwerkdagen.

De bijeenkomsten worden aangekondigd in de agenda op deze website. Ontvangt u de uitnodigingen van uw keuze graag via e-mail? Vul dan het aanmeldformulier voor digitale RCE mailingen in.

Digitale nieuwsbrieven

De RCE verstuurt periodiek digitale nieuwsbrieven over Archeologie, over Internationale Erfgoedsamenwerking (Engelstalig) en over Erfgoed en Leefomgeving. Deze rubrieken vindt u ook terug op het aanmeldformulier voor digitale RCE mailingen.

E-mailattenderingen

Op deze website is het mogelijk te abonneren op nieuwsberichten en op publicaties. U krijgt dan automatisch een e-mail zodra we nieuwe nieuwsberichten of documenten publiceren.

  • Voor een attendering op nieuwsberichten gaat u naar de overzichtspagina en klikt u op “Abonneren op het laatste nieuws”.
  • Voor attenderingen op publicaties gaat u naar de overzichtspagina en klikt u op “Abonneren op de laatste documenten”.

U kunt zich ook abonneren op nieuws van een specifiek onderwerp of een domein. Ga daarvoor naar de overzichtsspagina van dat onderdeel. Na het abonneren ontvangt u een e-mail om uw e-mail adres te bevestigen.

Afmelden voor mailingen

Ontvangt u liever geen e-mails met uitnodigingen, attenderingen of nieuwsbrieven meer? U kunt zich te allen tijde weer afmelden.