Tijdschrift 4 in 2021: Ondertussen op het duurzame kantoor

Het vierde nummer van het Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in 2021 is klaar. Het magazine is online te lezen. Heeft u een abonnement, dan ligt het tijdschrift binnenkort op uw deurmat.   

  • Onlangs is een meer dan honderd jaar oud ketelhuis in Delft verbouwd tot kantoor met café. Daarbij lag de nadruk sterk op duurzaamheid.
  • Je fietst door een mooi gebied, je stapt af en op je telefoon zie je een schilderij van datzelfde punt, maar dan driehonderd jaar geleden.
  • Er zijn twee scheepswrakken van rond 1700 gevonden. Ze hebben iets bijzonders dat bij zulke jonge schepen nog nooit aangetroffen is.

Over dit en meer gaat nummer 4 van 2021 van het Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Met dit blad houden wij u op de hoogte van wat er zoal speelt op het brede terrein van het erfgoed.

Lees het Tijdschrift online.

Abonnement

Het Tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is gratis, u kunt zich online abonneren. U ontvangt het blad dan per post.

Deel van de voorkant van Tijdschrift RCE nummer 4 in 2021. Te zien is een kantoorruimte met de tekst "Ondertussen op het duurzame kantoor"