Nieuwsbrief erfgoed en corona: vijf openluchtscholen en berichten uit het veld

De zesde digitale nieuwsbrief Erfgoed en corona is verschenen.

In deze editie:

De nieuwsbrief is online terug te lezen.

Alexander van de Bunt, adviseur archeologie bij Landschap Erfgoed Utrecht (l), Martijn Harms, boswachter bij Staatsbosbeheer (m) en Michiel van de Burght (r), adjunct-directeur van Stadsherstel Amsterdam
Beeld: ©Divers
Alexander van de Bunt, adviseur archeologie bij Landschap Erfgoed Utrecht (l), Martijn Harms, boswachter bij Staatsbosbeheer (m) en Michiel van de Burght (r), adjunct-directeur van Stadsherstel Amsterdam delen hun ervaringen met pandemie en de gevolgen daarvan op hun werk.

Met deze nieuwsbrief bieden wij een platform aan om tips, voorbeelden, zorgen, maatregelen en andere feiten en ideeën te delen. En we laten zien hoe we ons als sector inspannen om met elkaar de erfgoedzorg in Nederland in stand te blijven houden.

De nieuwsbrief verschijnt twee maal per maand.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier