18 juni Faro werk- en inspiratiedag

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Amersfoort, Smallepad 5, Kinderdijkzaal

Deze bijeenkomst is voor iedereen die werk maakt van de Faro Uitvoeringsagenda en voor andere geïnteresseerden die Faro een warm hart toedragen. De dag is opgedeeld in een ochtendprogramma en een middagprogramma, met veel ruimte voor uitwisseling en interactie.

De ochtend is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Faro subsidieregeling of nieuwsgierig zijn naar de lopende ideeën. Deze regeling is gericht op aanpassing van de erfgoedzorg zodat deze meer Faro wordt. Initiatiefnemers kunnen hun ideeën en plannen delen en inbreng van anderen vragen. Iedereen kan ook op de ideeën van anderen reageren, en wie weet ontstaan er nieuwe samenwerkingen.

De middag richt zich op het gedachtengoed en de praktijk van Faro. Laat u inspireren, denk mee over de mogelijkheden die Faro u brengt en leer van de ervaringen van diverse initiatieven in uitvoering.

Het is mogelijk de ochtend, de middag of beide dagdelen mee te doen. We ontmoeten u graag op 18 juni. Neem deel aan het Faro-netwerk!

Programma

Tijd Onderwerp
09.00 Inloop aan het Smallepad 5, Amersfoort
09.30 Live prikbord met vraag en aanbod, break out rooms en workshops 
12.30 Lunch
13.30 Ervaringen delen van uitvoeringsinitiatieven en inspirerende sprekers die ons laten dromen over Faro
16.30 Lerend Faro-netwerkborrel
17.00 Afsluiting

Aanmelden

De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Het aantal deelnemers is beperkt. Meld u alleen aan als u ook echt komt. U kunt deze bijeenkomst alleen live in Amersfoort bijwonen.