Sublieme Schoonheid Sublieme Duurzaamheid

Uit de prijsvraag Sublieme Schoonheid | Sublieme Duurzaamheid zijn drie ontwerpvoorstellen gekomen om negen iconische kerkgebouwen te verduurzamen. De multidisciplinaire teams vertellen in dit magazine over de ontwerpvoorstellen, de jury laat haar licht hierover schijnen en de visies van andere teams komen aan bod. De rode draad: een andere benadering van verduurzamen. Niet de techniek is het uitgangspunt voor de verduurzamingsopgave, maar de schoonheid van deze gebouwen. 

Colofon

Het magazine Sublieme schoonheid | Sublieme duurzaamheid is vormgegeven door grafisch ontwerpbureau En Publique. De fotografie is verzorgd door Arjan Bronkhorst, tenzij anders aangegeven. De foto's van de jury en de eerste twee teams zijn gemaakt door Sander Koning. De afbeeldingen van de zes visies en drie ontwerpen zijn afkomstig van de deelnemende teams. Productie was in handen van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.