12 oktober 12th Interim Meeting of the ICOM-CC Leather and Related Materials Working Group

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Online

Online via royalcast.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en ICOM-CC organiseren een tweedaagse bijeenkomst. Deze 12e Interim Meeting van de ICOM-CC Leather and Related Materials Working Group vindt online plaats op 12 en 13 oktober. 

Conservatoren, wetenschappers, museumprofessionals, studenten en andere geïnteresseerden of gespecialiceerden in het conserveren van leer en gerelateerde materialen zijn van harte welkom om dit gratis evenement te volgen.

Omdat dit een internationaal evenement is, is de voertaal Engels. Kijk voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid voor aanmelden op onze Engelstalige webpagina.