04 juni Contactdag Herbestemming

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Op vrijdag 4 juni houden wij samen met het Nationaal Restauratiefonds de Contactdag Herbestemming; een online bijeenkomst waar u uw kennis op het gebied van herbestemmen kunt vergroten en waar u met specifieke vragen over uw project terecht kunt.

We gaan aan de hand van gerealiseerde projecten met elkaar in gesprek over uitdagingen die spelen bij herbestemming. Hoe is omgegaan met verduurzamingsvraagstukken? Van welke financieringsvormen zijn gebruik gemaakt? Hoe hebbende initiatiefnemers/ betrokkenen bij deze herbestemming zich wendbaar opgesteld tijdens onvoorziene omstandigheden?

Bent u betrokken bij herbestemming van erfgoed en wilt u kennis, advies en inspiratie opdoen en meer informatie over financiële mogelijkheden? Kom dan naar de online editie van de Contactdag Herbestemming en kom meer te weten over de sleutel tot succes voor uw herbestemming.

Aanmelden

Deze online bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dat kan via deze aanmeldlink.

Programma

Programma Contactdag Herbestemming 2021
10.00 Welkom door Susan Lammers
10.05      Hoe wendbaar ben jij? - Joyce de Ruijter
10.40

Biedt herbestemming garantie voor een succesvolle toekomst?

  • Olympisch Stadion - Carla de Groot, directeur
  • Citroëngarage - Joost Verheus, Project Coördinator Rijnboutt
11.00      

Op zoek naar de verschillen en overeenkomsten bij het herbestemmen van agrarisch- en religieus erfgoed

  • DomusDela - Bert Dirrix, architect
  • Boerderijenfonds - Gitta den Akker, directeur
  • Nationaal Restauratiefonds - Remco Vos, accountmanager
11.20      Afsluiting door Kees-Jan Dosker

Persoonlijk adviesgesprek

Zoals ieder jaar bieden wij u graag weer de mogelijkheid om in een één-op-één gesprek uw herbestemmingsvraagstuk te bespreken met experts van het Restauratiefonds, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en de provinciale Steunpunten.

Heeft u specifieke vragen over uw project? Meld u dan aan voor een persoonlijk adviesgesprek door uw telefoonnummer achter te laten in het aanmeldformulier. Wij nemen hierover spoedig contact met u op.