21 januari Waarde van maritiem erfgoed

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Er zijn veel vindplaatsen onder water die bijzonder of interessant zijn en waarvan wij als samenleving vinden dat deze het behouden waard zijn. De waarde kan verschillen naar gelang de groep die er naar kijkt, de tijd waarin we dat doen en de schaal waarop we vergelijken.

We kunnen echter niet alles behouden. Daarom gaan we keuzes maken en een prioriteitenlijst opstellen waarin we onze focus vastleggen: op welke vindplaatsen gaat de RCE de komende jaren inzetten voor behoud en onderzoek? Hiervoor moeten selectiecriteria worden bepaald. De RCE wil graag de mening van anderen meenemen in haar afwegingen. Hiervoor worden twee aparte webinars gehouden.

Later in 2021volgt een tweede webinar over de waarde van maritiem erfgoed, waarin wordt gekeken naar andere afwegingen, zoals bedreigingen, behoudsperspectief, financiƫn, capaciteit, maatschappelijke/politieke druk of andere urgenties.

Deelname en aanmelden

De bijeenkomst vindt online plaats, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Meldt u aan via het aanmeldformulier hieronder.