Podcastserie 'Wie Wat Bewaart'

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) heeft audiocollectief Horens uitgenodigd om zich te verdiepen in de bijzondere kunst en objecten in het depot van de Rijkscollectie RCE. In een serie van zes afleveringen wordt in de podcast 'Wie Wat Bewaart' in iedere aflevering een ander werk uitgelicht. Horens gaat in gesprek met kunstenaars, conservatoren, experts en kunstliefhebbers. De eerste aflevering verscheen op 28 april 2022.  Door u via een podcast-app naar keuze te abonneren op de podcastserie, blijft u op de hoogte als er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn. 

Beluister de podcast

Naar de podcastserie 'Wie Wat Bewaart'

Aflevering 1

Aflevering 1 van de podcastserie 'Wie wat bewaart' gaat over Lydia Schouten en het kunstwerk How does it feel to be a sex object .