Doe mee aan de enquête over de woonhuissubsidie

Bent u eigenaar van een rijksmonumentaal woonhuis? Dan hebben we uw hulp nodig. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) doen onderzoek naar de woonhuissubsidie door middel van een enquête. Ook wanneer u, als eigenaar van een rijksmonumentale woning, niet bekend bent met de woonhuissubsidie, hopen we toch dat u een paar korte vragen wilt beantwoorden.

[Tekst gaat verder onder afbeelding] 

Jan Steen-huis te Warmond
Jan Steen-huis, Warmond

Het ministerie van OCW en de RCE willen de zorg voor rijksmonumenten stimuleren. We doen dit onder andere door het verstrekken van woonhuissubsidie aan eigenaren van rijksmonumentale woningen. Deze subsidie kunnen eigenaren gebruiken voor onderhoud aan en restauratie van hun pand.

Om erachter te komen of de woonhuisregeling een doelmatig middel is om eigenaren te ondersteunen in het onderhoud, is een enquête gemaakt over de regeling. Door uw antwoorden krijgen wij meer inzicht in de regeling en kunnen we waar nodig verbeteringen aanbrengen. 

De enquête vraagt maximaal 10 minuten van uw tijd. Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld.