RCE aanwezig op MONUMENT 2022

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) is deelnemer aan de beurs MONUMENT 2022, van dinsdag 17 t/m donderdag 19 mei in Den Bosch. De beurs is het trefpunt voor eigenaren van gebouwd erfgoed en erfgoedprofessionals. Thema’s als onderhoud, vakmanschap en restauratie, subsidies en verduurzaming staan centraal.

Blauwe tekst tegen een witte achtergrond: MONUMENT 2022, 17/18/19 mei 2022, Brabanthallen.

De RCE is aanwezig als standhouder, met de expositie Verduurzaming van monumenten en als deelnemer aan het kennisprogramma. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze beursstand B043. We kijken er naar uit om u te ontvangen.

In onze agenda vindt u een overzicht van de sessies die we zelf organiseren of waaraan we deelnemen.

Het volledige kennisprogramma vindt u op de website van MONUMENT 2022.

Bezoek de beurs gratis

Een bezoek aan de beurs is gratis bij tijdige aanmelding via de banner hieronder. Let op: een kaart aan de deur kost € 25,- exclusief BTW. Wilt u inhoudelijke sessies bijwonen? Dan kunt u zich hiervoor opgeven via dezelfde bezoekersregistratie.