Rijksdienst start met nieuwsbrief gebouwd erfgoed gemeenten

De Rijksdienst start het jaar 2021 met een nieuwe nieuwsbrief voor gemeenten op het gebied van gebouwd erfgoed en aangelegd (groen) erfgoed. We merkten dat er behoefte is om hierover actuele informatie te ontvangen. De nieuwsbrief is online te lezen.

De nieuwsbrief is voor iedereen die te maken heeft met gemeentelijke monumentenzorg. In deze nieuwsbrief leest u over onderwerpen en ontwikkelingen die belangrijk zijn in de zorg voor het gebouwde en aangelegde erfgoed. We hopen gemeenten en andere betrokkenen op deze manier nog beter te helpen in deze belangrijke taak.

In dit eerste nummer vindt u onder andere informatie over het adviseren bij werkzaamheden aan of bij een rijksmonument, rijksmonumentenregisterzaken en subsidies, maar ook nieuws over duurzaamheid, de Omgevingswet, onze kennisproducten en aanstaande bijeenkomsten.

Wilt u deze nieuwsbrief blijven ontvangen?

Meld u zich dan aan.