29 mei 8th Architectural Finishes Research Conference

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Het Trippenhuis, Amsterdam

Zet in mijn agenda

Een internationale conferentie over de afwerking in en op gebouwen, georganiseerd door partners uit de lage landen.

Van 29 mei tot 1 juni 2024 is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) gastheer van de Engelstalige Architectural Finishes Research Conference over kleurhistorisch onderzoek. Deze vierdaagse conferentie vindt plaats in Amsterdam en wordt georganiseerd door de RCE samen met gerenommeerde partners uit de lage landen: Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium/Institut Royal du Patrimoine Artistique (KIK/IRPA), SRAL -The Conservation Institute, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op de pagina over de conferentie.

Programma en registratie

Registratie is mogelijk via de website afrconference.com. Via deze link is ook het definitieve programma te bekijken. 

Locatie van de conferentie in 2024

De conferentie is verspreid over vier dagen tussen 29 mei en 1 juni 2024. De lezingen vinden plaats in het Trippenhuis in Amsterdam, en de excursies in Amsterdam en omgeving. Dit is een hybride evenement: het is ook mogelijk om de lezingen online te volgen.