29 mei Save the date: 8th Architectural Finishes Research Conference

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Nog niet bekend

Zet in mijn agenda

Een internationale conferentie over de afwerking in en op gebouwen, georganiseerd door partners uit de lage landen.

Van 29 mei tot 1 juni 2024 is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) gastheer van de Engelstalige Architectural Finishes Research Conference over kleurhistorisch onderzoek. Deze vierdaagse conferentie vindt plaats in Amsterdam en wordt georganiseerd door de RCE samen met gerenommeerde partners uit de lage landen: Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium/Institut Royal du Patrimoine Artistique (KIK/IRPA), SRAL -The Conservation Institute, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op de pagina over de conferentie.

Programma en registratie in 2023

Registratie voor de conferentie kan vanaf medio 2023, zodra het definitieve programma bekend is. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Locatie van de conferentie in 2024

De beoogde locatie voor de plenaire sessies is in Amsterdam. Excursies in en buiten Amsterdam maken onderdeel uit van het programma. Wanneer de omstandigheden het toestaan krijgt de conferentie een hybride vorm, waarbij deelnemers live of online kunnen deelnemen. Mocht een live evenement geen doorgang kunnen vinden zal een online programma worden aangeboden.