27 september Week van het Duurzaam Erfgoed

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie online - Den Haag - Nederland

De Week van het Duurzaam Erfgoed is dit jaar gepland in de laatste week van september. Erfgoed- en duurzaamheidsprofessionals gaan in deze week met elkaar in gesprek over de duurzame toekomst van ons erfgoed.

(tekst gaat door onder de foto)

banner week van het duurzaam erfgoed
Beeld: ©Week van het Duurzaam Erfgoed

We zijn aan de slag met een inspirerend programma met voldoende ruimte om elkaar uit te dagen, kennis te delen en elkaar te inspireren. Over het programma wordt binnenkort meer bekend. We geven hier alvast een tipje van de sluier: 

  • Woensdag 27 september: informatieve webinars
  • Donderdag 28 september: In de Caballero Fabriek in Den Haag is een inspirerend programma met interactieve kennissessies en workshops, de Talkshow Duurzaam Erfgoed en de uitreiking van de Erfgoed Duurzaamheidsprijs
  • Vrijdag 29 september: Duurzaam Erfgoed Excursies op diverse plekken in het land

Schrijf je alvast in

De komende tijd wordt meer bekend over het programma, de sprekers, locaties en meer. Wil jij zeker zijn van een plek bij jouw favoriete kennissessie, excursie of webinar? Meld je nu aan en ontvang als eerste updates en een uitnodiging om programmaonderdelen te reserveren.

De Week van het Duurzaam Erfgoed 2023 wordt mogelijk gemaakt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, De Groene Grachten en Nationaal Restauratiefonds, met inhoudelijke bijdragen van de 33 partners van de Routekaart Duurzaam Erfgoed.