14 juni Maatschappelijke diensttijd in erfgoed

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zet in mijn agenda

Veel jongeren tussen de 12 en 30 jaar willen graag een maatschappelijke diensttijd vervullen. Kan dat ook in de erfgoedsector? Wij denken van wel. Wij denken dat de erfgoedsector jongeren iets te bieden heeft en dat het voor de erfgoedsector zelf een kans is om in contact te komen met de belevingswereld van jongeren. Daarom willen we graag samen met (vrijwillige) erfgoedorganisaties in deze online bijeenkomst verkennen wat een maatschappelijke diensttijd inhoudt en wat er voor nodig is.

Programma en aanmelden

De bijeenkomst is een initiatief van het Faro-team van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Federatie Instandhouding Monumenten, Overleg Provinciale Erfgoedinstellingen, Doe Mee met MDT en Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op deze pagina. Binnenkort melden we daar meer informatie over het programma.