14 maart Informatiebijeenkomst woonhuissubsidie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Doet u dit jaar een aanvraag voor de woonhuissubsidie en wilt u meer informatie? Sluit dan aan bij de online bijeenkomst voor eigenaren van rijksmonumenten met een woonfunctie. Tijdens dit webinar laten we onder andere zien voor welke onderhoudsmaatregelen u subsidie kunt aanvragen en geven we praktische tips voor het indienen van een aanvraag.

Programma

Tijd Onderdeel
17.00 Start webinar
17.05 Welkom door Susan Lammers, algemeen directeur Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
17.10 De woonhuissubsidie; voor wie en voor welke onderhoudsmaatregelen?
17.30 Een aanvraag indienen: hoe werkt dat?
17.45 Afsluiting

Aanmelden

De bijeenkomst kan online worden gevolgd. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig. U ontvangt een bevestiging per mail met de link naar de livestream. Bewaar deze bevestiging daarom goed.