07 oktober Historische panden verduurzamen, hoe dan?

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Hoe kan de gemeente bewoners van historische panden en monumenten helpen bij het verduurzamen van hun monument? Daarover organiseren de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Klimaatstichting HIER op 7 oktober een webinar.

De noodzaak van isoleren en energie besparen en zelfs aardgasvrij maken is voor steeds meer mensen voelbaar. Dat geldt ook voor bewoners van historische panden en monumenten. Maar in een karakteristiek pand is niet alles mogelijk. Dit vraagt om maatwerk en een nauwkeurige aanpak. Met de informatie uit de webinar kun je als gemeenteambtenaar deze eigenaren beter helpen in hun verduurzamingsproces.

Meer over het programma en aanmelden

Inschrijven voor de webinar kan via de site van HIER. De dag voorafgaand aan het webinar ontvang je een link voor de Zoom-meeting.