05 juli Kennisbijeenkomst 'Innovatie in participatie bij de Verhalenwerf Hoogeveen'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Theater de Tamboer, Hoofdstraat 17, Hoogeveen

Mocht de corona alsnog een fysieke ontmoeting in de weg staan, dan wordt het geheel digitaal vorm geven.

Deze bijeenkomst staat in het teken van particpatie bij kleine organisaties. Centraal staan de ervaringen binnen de Verhalenwerf als onderdeel van de Bibliotheek Hoogeveen. Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door het Faro-programma van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

In 2 uur tijd wordt u meegenomen in het verhaal van de Verhalenwerf. Jannie ten Hove (programmeur Verhaal & Cultuur) vertelt over de innovaties binnen de afdeling, goede en minder goede voorbeelden en legt de sterktes en zwaktes van een kleine organisatie neer. 

Voorts vertelt Michaela Hanssen (RCE) over het Faro-programma, waar de Verhalenwerf een van de voorbeeldcasussen van is.

En Raquel Garcia Hermida-Van der Walle (directeur bibliotheek Hoogeveen) zet uiteen hoe de Of/By/For all vorm van participatie werkt voor de bibliotheek en hoe de Verhalenwerf hierbij past.

Om een brede blik op het onderwerp te bieden wordt er ook een centraal vraaggesprek gevoerd met vrijwilligers en de activiteiten coördinator, o.l.v. Faro-verbinder Dieuwertje Wijsmuller. 

Aanmelden

Gratis aanmelden (wel verplicht) kan via secr@bibliotheekhoogeveen.nl