04 februari Netwerkbijeenkomst - Kunst in de openbare ruimte

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De tweede netwerkbijeenkomst 'Kunst in de openbare ruimte' zal als webinar plaatsvinden. En er valt iets te vieren: het Stappenplan kunst in de openbare ruimte. Een leidraad voor beheer en behoud is af. Dit zal op dit 4 februari kort gepresenteerd worden.

Tijdens de eerste netwerkbijeenkomst op 13 december 2019 bleek er behoefte te zijn om ervaringen te delen. Om die reden worden er interessante recente of nog lopende projecten tijdens deze webinar gepresenteerd door partners uit het werkveld. Denk aan een restauratieproject, een verplaatsingstraject, het proces rond een nieuw kunstwerk of een bijzonder participatieproject. Mocht u een vraag aan het netwerk willen stellen, vanwege een specifiek project of probleem, dan is deze bijeenkomst ook een prima gelegenheid.

Deze online bijeenkomst wordt georganiseerd door de RCE projectgroep Kunst in de openbare ruimte. 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande knop.