09 december Digitale bijeenkomst - Ruimte voor immaterieel erfgoed

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Van kermis tot processie. Van Zomercarnaval tot Chinees Nieuwjaar. Immaterieel erfgoed geeft kleur aan ieders leven. De Omgevingswet, die op 1 januari 2022 in werking treedt, geeft gemeenten mogelijkheden om in hun omgevingsbeleid rekening te houden met immaterieel erfgoed – voor zover dit verbonden is met specifieke locaties. Wil je aan de slag met de omgevingsvisie en het omgevingsplan en zoek je handvatten hoe je immaterieel erfgoed hierin een plek kunt geven? Neem dan deel aan deze webinar.

Deze digitale bijeenkomst wordt georganiseerd door Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland (KIEN) in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de kansen die de Omgevingswet biedt voor immaterieel erfgoed. De bijeenkomst is vooral interessant voor gemeenteambtenaren en professionals op het vlak van immaterieel erfgoed.

Praktisch

De bijeenkomst vindt online plaats, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan via deze link.