22 november De volgende stap voor het landschap als vestigings­voorwaarde, Community of Practice Werkconferentie 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Landpark Assisië, Pandaplein 1, Biezenmortel (omgeving Tilburg)

Op vrijdag 22 november tijdens de community of practice Landschap als Vestigingsvoorwaarde komen beleidsmakers van overheden, ontwerpers, onderzoekers, bedrijven en andere partijen samen om te werken aan een goed vestigingsklimaat van bewoners en bedrijven.

De RCE is vanaf het begin hierbij betrokken om ook het erfgoed in de leefomgeving te waarborgen. Het College van Rijksadviseurs, de Vereniging Deltametropool, Staatsbosbeheer en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed houden deze community in de lucht en organiseren events.

Bekijk het programma.

De community of practice staat open voor iedereen, grote organisaties met grote plannen en dito budgetten die de community gewicht geven, initiatieven die op zoek zijn naar een goed netwerk en inhoudelijke positionering, en individuele deelnemers die graag hun kennis ter beschikking stellen of gewoon geïnteresseerd zijn in het onderwerp en ermee aan de slag willen.