Coronavirus: de RCE blijft bereikbaar, bijeenkomsten afgelast

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) werkt mee aan de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Daarbij volgt de RCE de richtlijnen van het RIVM en de informatie zoals bekendgemaakt op Rijksoverheid.nl. 

Bijeenkomsten afgelast

Tot 1 september zijn alle bijeenkomsten bij onze locaties in Amersfoort, Amsterdam, Rijswijk en Lelystad afgelast. Over bijeenkomsten na die datum informeren wij u nader via onze agenda en andere berichtgeving op deze website. Heeft u zich al aangemeld voor een bijeenkomst die niet door gaat, dan ontvangt u daarover bericht via een e-mail van de organiserende partij.

Bibliotheek gesloten

Onze bibliotheek in Amersfoort is gesloten voor publiek. 

Bereikbaarheid

De medewerkers van de RCE werken thuis als dat mogelijk is, conform de richtlijnen van de rijksoverheid. We blijven op werkdagen wel bereikbaar per telefoon en e-mail. Bijvoorbeeld voor alle vragen over subsidies.

Exterieur van het kantoor van de RCE in Amersfoort