19 juni Naar een toekomstbestendige erfgoedsector voor Europa – CHARTER Alliance

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Erasmus Universiteit Rotterdam, Campus Woudestein

CHARTER – European Cultural Heritage Skills Alliance is een internationaal samenwerkingsverband van tientallen erfgoedinstellingen. In opdracht van de Europese Commissie stelt CHARTER een blauwdruk op met aanbevelingen voor een toekomstbestendige erfgoedsector. Voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat scholing en opleiding binnen de sector beter op aansluiten op de praktijk. Op deze conferentie worden de eerste conclusies besproken.

Programma en aanmelden

Omdat dit een internationaal symposium is, is de voertaal Engels. Bezoek de website van de Charter-Alliance voor het volledige programma en aanmeldformulier.