21 november Bruikleenmiddag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie CollectieCentrum Nederland, Amersfoort

Zet in mijn agenda

De Rijkscollectie RCE bestaat uit ruim 110.000 schilderijen, beeldhouwwerken, installaties, meubels, sieraden en affiches. Wist u dat de collectie beschikbaar is voor bruiklenen? Tijdens de Bruikleenmiddag op 21 november krijgen musea in Collectiecentrum Nederland informatie over het hele bruikleenproces. De middag is bedoeld voor musea, en niet-museale instellingen met een collectie, die nog geen bruikleennemer van de RCE zijn. Door het beperkte aantal beschikbare plekken kunnen maximaal twee personen per organisatie worden aangemeld.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kunt u doen via onderstaande knop. U kunt deze middag alleen op locatie bijwonen.