06 oktober Netwerkdag Groen Erfgoed

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie G.J. van Heekpark te Enschede

Tijdens deze netwerkdag Groen Erfgoed worden de ins en outs besproken van evenementen in groen erfgoed met als titel ‘Is groen erfgoed voor alle markten thuis?’. 

Evenementen in een park zorgen ervoor dat bezoekers bekend raken met het park en ervan gaan houden. Betrokken bezoekers zijn een levensvoorwaarde voor de instandhouding van groen erfgoed. Maar wanneer verandert goed gebruik in overbelasting? 

Het doel van de netwerkdag is het uitwisselen van kennis en ervaringen met het organiseren en aansturen van activiteiten in groen erfgoed. De bijeenkomst is toegankelijk voor medewerkers van gemeenten, provincie en stichtingen die zich bezig houden met of betrokken zijn bij advies en beheer van gemeentelijk groen erfgoed.