24 oktober Digitaal vragenuurtje - vraag het een maritiem archeoloog

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Wil je weten hoe wij ons maritiem verleden onderzoeken? En welke technieken er aan te pas komen om bij een scheepswrak op de bodem van de zee te komen? Kom dan naar één van de digitale vragenuurtjes met maritiem archeoloog Martijn Manders. Hij heeft al naar veel scheepswrakken gedoken en beantwoord graag je vragen.

Martijn Manders is het hoofd van het programma Maritiem Erfgoed Internationaal en een ervaren maritiem archeoloog. De activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Geschiedenis, het grootste geschiedenisevenement van Nederland. De link naar het online vragenuurtje is te vinden op maandvandegeschiedenis.nl