21 oktober Digitaal vragenuurtje voor kinderen - Vraag het een maritiem archeoloog

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Wil je weten hoe het is om je in zo’n duikpak te hijsen? Of om in het donker te zoeken naar scheepsresten op de zeebodem? Kom dan naar één van de digitale vragenuurtjes met maritiem archeoloog Martijn Manders. Hij heeft een aantal keer zelf naar de Rooswijk gedoken en beantwoordt graag je vragen.

Dit uurtje is specifiek gericht op kinderen in het lager onderwijs! Heeft je kind herfstvakantie of besteed je aandacht in je lessen aan de Canon van Nederland en VOC-gerelateerde onderwerpen? Martijn kan fantastisch vertellen en heeft al diverse keren meegedaan aan de Jeugduniversiteit!

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Geschiedenis, het grootste geschiedenisevenement van Nederland. De link naar het online vragenuurtje is te vinden op maandvandegeschiedenis.nl.