11 december Slotbijeenkomst JHEP2 in Rome

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Rome

De bijeenkomst vindt plaats bij het Italiaanse Ministerie van Cultuur, Erfgoed en Toerisme.

Op 11 december 2019 vindt in Rome een conferentie plaats van het Joint Programming Initiative on Cultural Heritage and Global Change (JPICH). Het is de slotbijeenkomst van het vierjarige project JHEP2, een samenwerking met de Europese Commissie in de jaren 2016-2019.

Nederland wordt in het JPICH vertegenwoordigd door de RCE en NWO. Tijdens de bijeenkomst worden de belangrijkste resultaten van de door JPICH geïnitieerde onderzoeken gepresenteerd. Ook wordt gediscussieerd over toekomstige strategieën, partnerschappen en activiteiten van het JPICH, mede tegen het licht van het komende kaderprogramma Horizon Europe.

Meer informatie (in het Engels) over het Joint Programming Initiative on Cultural Heritage and Global Change

Aanmelden

De slotbijeenkomst is publiek toegankelijk, aanmelding is wel noodzakelijk. Het programma duurt van 10.00 – 16.00 uur en vindt plaats bij het Italiaanse Ministerie van Cultuur, Erfgoed en Toerisme. Italië coördineerde het JHEP2 tot en met 2018.