21 juni Symposium 'Van Gogh and the Sunflowers'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Van Gogh Museum, Amsterdam

Op 21 juni organiseert het Van Gogh Museum een symposium over de Zonnebloemen van Van Gogh. Dit werk is de afgelopen jaren uitgebreid onderzocht door een team deskundigen van onder meer de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het internationale onderzoeksteam bespreekt tijdens dit symposium zijn belangrijkste bevindingen over dit schilderij.

Tentoonstelling en publicatie

Op 21 juni wordt ook het boek Van Gogh’s Sunflowers Illuminated: Art Meets Science gepresenteerd en start de tentoonstelling 'Van Gogh en de Zonnebloemen' in het Van Gogh Museum. De expositie en de catalogus schenken aandacht aan het onderzoek. 

Meer informatie en aanmelden

Het symposium vindt plaats in het Engels. Meer informatie over het programma, aanmelden en kosten staat op de website van het Van Gogh Museum