Platform Mobiel erfgoed - terugkijken

Mobiel erfgoed heeft een flinke en bijzondere huisvestingsbehoefte. Tijdens het platform laten we geslaagde voorbeelden zien van deze huisvesting. Ook besteden we aandacht aan initiatieven die zich nog in de ontwikkelingsfase bevinden. Wat kunnen we er van leren? Een panel van economen, planologen en creatieve vastgoedontwikkelaars analyseert en geeft advies. In deel twee van het platform komen sprekers aan het woord uit de wereld van het herbestemmingsvastgoed: welke kansen en mogelijkheden zien zij voor het onderdak brengen van mobiel erfgoed? Hoe kunnen de wereld van mobiel erfgoed en de wereld van (herontwikkelings)vastgoed elkaar vinden?

Het webinar is online terug te kijken.

Dit webinar vond plaats op 30 september 2021. Bekijk het gehele programma in de agenda.