De Kerk van alle Kanten - Kerk in Functie - terugkijken

Eind 2018 sloegen kerken, overheden en erfgoedorganisaties de handen ineen om zich in te zetten voor een duurzame toekomst van kerkgebouwen. Onder de naam 'De Kerk van alle Kanten' presenteren wij u de opbrengsten van twee jaar programma Toekomst Religieus Erfgoed. Tijdens vijf live-uitzendingen verdiepen en verbreden we de thema’s met deskundige gasten en verrassende invalshoeken.

Kerk in Functie, de eerste uitzending, gaat over het hergebruik van kerkgebouwen. Met onder meer bijdragen van Rijksbouwmeester Floris Alkemade en Fred Schoorl, directeur Bond Nederlandse Architecten, en de presentatie van het langverwachte boek met 88 voorbeelden van herbestemde kerkgebouwen.

Het webinar is online terug te kijken.

Het webinar vond plaats op 2 december 2020. Bekijk het gehele programma in de agenda.