Archeologieinnederland.nl over naar cultureelerfgoed.nl

De informatie van de website archeologieinnederland.nl is sinds 1 juli helemaal overgezet naar cultureelerfgoed.nl. De domeinnaam archeologieinnederland.nl is nog wel te gebruiken en verwijst  door naar het domein archeologie op deze website.

Aanleiding

Meerdere websites van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed worden komende tijd samengevoegd op cultureelerfgoed.nl. Aanleiding is doelgroepenonderzoek uit 2018 waaruit bleek dat gebruikers tevreden waren over wát er op deze websites te vinden is, maar minder tevreden over de vindbaarheid ervan. Met name door de grote hoeveelheid en verscheidenheid aan RCE websites.

Archeologieinnederland.nl is één van de grotere websites die nu over gaat. Andere websites (waaronder landschapinnederland.nl en erfgoedenruimte.nl) volgen dit najaar. 

Actualiteit

Informatie over vondstmeldingen, de archeologische monumentenzorg, certificeringen, publicaties en de bronnen en kaarten zijn nu hier te vinden. We zorgen voor actuele content en maken waar nodig nieuwe content om de bezoeker op weg te helpen. Heeft u tips of vragen, laat het ons weten via webredactie@cultureelerfgoed.nl.

Homepage archeologieinnederland.nl

Archief en bookmarks

De website archeologieinnederland is net als alle andere websites gearchiveerd. Wilt u nog eens zien hoe de website er uit zag, dan kunt u daar kijken.

Heeft u bookmarks op uw computer staan of verwijzingen vanaf uw eigen website,  denk er dan aan deze aan te passen.