28 mei Cursus Drieluik vergunningen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Amersfoort

Deze cursus bestaat uit 3 dagen.

In de eerste twee cursusdagen ligt de nadruk op de totstandkoming van een goed plan. Tijdens de eerste dag gaat het over de besluitvorming en het opstellen van een degelijke vergunning. Het accent ligt hier meer op de procedure. De tweede dag vooral over de kwaliteit van advisering die noodzakelijk is voor een vergunning. Tijdens de derde dag ligt de nadruk op de uitvoeringspraktijk: te weten de planbegeleiding, toezicht en handhaving.

Na voltooiing van de drie dagen heeft u kennis van het restauratieproces - van (goed) plan tot uitvoering - en kunt u eigenaren goed begeleiden in dit proces. Met ditdrieluik willen we voldoen aan de kwaliteitscriteria, die aan overheden en (omgevings)diensten gesteld gaan worden t.a.v. goede uitvoering van de Wabo/Omgevingswet.

Wilt u niet de hele drieluik volgen? U kunt de cursusdagen ook los van elkaar volgen.

Voor wie is deze drieluik bedoeld?

Dit drieluik is bedoeld voor inspecteurs, toezichthouders en handhavers, werkzaam bij gemeente of omgevingsdienst. Ook voor opzichters van opdrachtgevers en uitvoerders van bouwbedrijven zijn deze dagen interessant. Basiskennis of affiniteit met bouwhistorie of bouwkunde is gewenst.

Meer informatie

 Aanmelden kan via de ErfgoedAcademie.